lördag, januari 05, 2013

sjukstugan

Efter tre dagar helt däckad är första dagen som feberfri fantastisk. Firade det med att borsta håret och kleta på lite smink. Lyxade till och med till det med att skippa mjukisbyxorna dagen till ära. Visserligen tog det all kraft av mig, men en lunch på stan var dessutom väldigt välbehövligt. Det där med att vara sjuk är inte min grej. Jag blir helt psykiskt knäckt av att bara vara hemma. Jag blir fysiskt utslagen av att inte kunna mer än i snigelfart krypa runt kvarteret med hunden. Jag blir framför allt helt galet uttråkad. Dessutom blir jag mordisk på de där husdjuren. Skitjobbiga, faktiskt. Den ena jamar och den andra jagar. 

Imorgon ska jag bli helt frisk. På måndag ska jag jobba. På tisdag ska jag orka träna igen. Det har jag bestämt. Sådetså.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: