tisdag, januari 01, 2013

NYE

Jag hade äran att vara hembjuden till Nordinskan och hennes sambo på nyårsaftonen. Vilket privilegium! Den middagen som serverades gör att det fortfarande vattnas i munnen på mig. Jordärtskockssoppa. En fantastisk oxfilé. Baconinlindad potatiskaka. Stuvad savoykål. Smörstekta trattkantareller. Rödvinssky. Chokladmousse med espresso, mörk rom och passionsfrukt. 
Till detta alldeles för mycket god dryck och ett utmärkt sällskap. Goda skratt, glada tillrop och stora leenden. Jag är tacksam för de vänner jag har, som tar så väl hand om mig. Även om de tar hand om mig väldigt sent, då klockan var kring halv fem när jag snubblade innanför dörren i morse. 

Vaknade med en rungande huvudvärk. Helt självförvållat! Trodde jag skulle må dåligt - men jag lyckades för ovanligheten bli onykter utan att spy, känns som en vinst bara det! Men huvudvärken gav med sig redan under förmiddagen och efter promenaden för att hämta upp bilen kändes allt som vanligt igen. Som vanligt, men med en bra känsla i magen! 

Tack kära vänner. Jag är glad att jag har er i mitt liv!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: