onsdag, januari 02, 2013

nya mål.

Med ett nytt år kommer nya mål. Eller, egentligen - med stora förändringar i livet kommer nya mål. Jag försöker sätta upp dessa mål för mig. Kortsiktigt. Långsiktigt. Yrkesmässigt. Personligt. Privat. Praktiskt. Vissa är otroligt lätta att sätta upp. De om att hitta boende, skapa ett nytt hem. Bli stark i mig själv, bygga upp mig igen efter allt som hänt. Må bra ensam. Men även om målen är lätta att specificera så är det inte lika lätta att genomföra. Men jag försöker sätta delmål. Försöker förstå vad jag behöver göra för att nå både delmål och slutmål. Små små steg i rätt riktning. 

Jag vill tro att det här ska bli det bästa året någonsin. Även om det inte känns så precis nu efter allt som hänt. Jag tror heller inte att det kommer bli lätt, samtidigt som jag vet att det kommer att gå. För att jag tror på mig själv. Hur ska jag få andra att tro på mig själv om jag inte gör det själv? Och jag vill att andra ska tro på mig - det kan öppna nya dörrar och ge mig nya underbara möjligheter.

Jag ser fram emot 2013. Jag tror det blir mitt år.  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: