onsdag, januari 23, 2013

med tummarna hårt hållna.

Situationen är uppenbarligen inte hållbar här hemma. För att kunna få ett riktigt avslut och gå vidare med mitt liv behöver jag en ny bostad, ett eget ställe igen. Där jag och fyrfotingen kan ta hand om varandra, njuta av vårt eget. Har ikväll kollat på en lägenhet. I andra hand i sex månader, efter det ta över kontraktet. Om det fungerar. 

Läget på lägenheten är riktigt bra, bara minuten bort från min första (största?) kärlek i Västerås - Rocklundaspåret. Lägenheten är ljus och fräsch med en enorm balkong, rymligt kök och min personliga favorit - badkar. Lite få garderober dock, men det får jag väl köpa fler av. Med tanke på min enorma samling av kläder och skor. E n o r m a. Det minsta problemet! 

Hon som bor där nu skulle träffa ett par till spekulanter. Så vi håller tummarna att jag är den som hon litar mest på, den hon vill ska hyra hennes lägenhet till. Så nu håller ni tummarna, okej?

Jag skulle må så bra av att flytta. För lägenheten kändes riktigt, riktigt bra. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: