tisdag, januari 15, 2013

med en enkel tulipan.

Satt i bilen på väg hem från jobbet idag och tänkte på att det är Tulpanens Dag idag. Och att jag älskar tulpaner. Tänk om jag ändå hade en pojkvän som köpte tulpaner åt mig. Vita tulpaner. Sedan insåg jag att ensam är stark och vill jag ha tulpaner så köper jag dem själv. Men då blev jag snål. Jag ska ändå åka iväg till västkusten på fredag, dumt att köpa blommor jag inte hinner njuta av. 

När jag har flyttat (läs: hittat en lägenhet) ska jag alltid ha blommor hemma. Som lever. Jag köpte tre blommor i höstas, men när jag kom tillbaka efter en vecka i Norrland i jul såg de ut som om de aldrig någonsin fått vatten. Jag är inte så bra på det där med blommor - men exet är tillochmed sämre. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: