onsdag, januari 23, 2013

lately in my gallery.

Vissa bilder har nått till Instagram. Andra inte. Men i min telefon finns ungefär hur. många. bilder. som. helst. Jag fotograferar hela tiden, både på jobbet och hemma. Önskar nu bara att det ska bli vår, så Cannie (min systemkamera) får börja följa med igen. Jag gillar inte att fotografera i isande kyla. Tror heller inte kameran mår allt för bra av det. 
Idag var det fortfarande ljust när jag lämnade jobbet. Älskar ljuset. Hopp om liv, lixom. Jag kommer visserligen från Norrland där man knappt ser solen under de kallaste månaderna på året. Men samtidigt består sommaren enbart av ljus och sol, och den mängden B-vitamin jag är van att få uppe i norr varje sommar hann jag aldrig samla upp denna sommar. 

Det verkar bli vår även i år. Och sommar också, minsann. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: