tisdag, januari 22, 2013

go:teborg

Helgen. Göteborg. Känn ingen sorg för mig, jag kommer tillbaka. Hade en fantastiskt trevlig helg där jag somnade ifrån samma film två kvällar i rad. Dessutom en riktigt bra film. Orutinerat. Hängt hela helgen med Göteborgs finest. Lunchat med en riktig jäkla top notch brud. Frysit. Nästan gått vilse när telefonen och dess kartfunktion bestämde sig för att stänga av sig. 
Hittat ett slott (nåja, kyrka) jag vill flytta in i. Gått långpromenad i Slottskogen. Dregglat över Mulberryväskor och Burberrystövlar. Spanat in StayHard-butiken och blivit lite avundsjuk. Kvalitetsumgåtts över en B&J's i soffan. Ätit smågodis till frukost. Mått ruskigt bra. Känt mig uppskattad. Till max. 

Har dessutom kört alldeles för många mil. Skrattat åt GPS'en som tyckte att jag körde mitt ute i ingenmansland och försökte få mig att svänga in på en industritomt. Okej, det första skrattade jag åt, det andra var jag inte alls lika förtjust i. Men jag hittade fram. Till slut. Och fick tacos till kvällsmat. Utan ketchup.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: