fredag, januari 25, 2013

emotionell.

Agerar strandad knubbsäl i kväll. Med en psykisk stabilitet som en treåring som inte sovit på 72 timmar, ungefär. Den här veckan har varit en berg- och dalbana med känslostormar utan dess like. Början av veckan var jag arg, förbannad och besviken. Vilket gick över i en känsla av att mest vilja räcka finger. Mitten av veckan har jag kommit till insikt. Med ännu mer känslor. Fast bara bra sådana! Och så lägenheten. Titta på den, vilja ha den - och så väntan. Får jag, eller får jag inte? Vänta, vänta, vänta. Och så idag. Beskedet. Den totala lättnaden. Lägg till att jag i detta även ligger rejält på minuskontot när det kommer till sömn i veckan. 

Så nu ligger jag i soffan. Trött. Ett emotionellt vrak. Tårarna bränner bakom ögonlocken. Valde att inte följa ishockeyn. Var i liknande mentala tillstånd häromåret när jag började storgråta till sportradion i bilen, efter det att Luleå kvitterat i slutsekunderna av en slutspelsmatch. Lika bra att inte se hockeyn alltså. För att slippa oväntade onödiga tårkalas. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Wysteriia sa...

Hoppas du mår bättre nu! <3