tisdag, januari 22, 2013

det där med respekt och ärlighet

Jag brukar försöka hålla mig positiv. Glad. Lättsam. Ingen gillar en bitterfitta lixom. Men vissa dagar går det inte hålla igen. Då brister det. 

Idag är en sådan dag. En dag där jag blivit ljugen rakt upp i ansiktet gång, på gång, på gång - med anledningen av att det "var av respekt" för mig. Att ljuga kan inte vara att visa respekt. Aldrig någonsin. Snacka om att spotta på det som är viktigt för mig: Ärlighet. Att hålla sina löften. Respekt. Allt var som bortblåst. 

Det är dagar som denna man inser vad man är värd. Det är dagar som denna jag inser att jag enbart kan få det bättre i framtiden. Det är dagar som denna jag önskar att jag aldrig fällt några tårar. 

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: