onsdag, januari 23, 2013

den där om att vara ego.

Bästkollegan fick agera fotograf på lunchen. Eller, hon är vår fotograf! Men hon fick fotografera mig. Pantertanten som älskar leopardmönstrat. Är det verkligen trettio jag fyller i år, eller är det femtiofem? Fast jag påstår också att jag klär bra i leopard. Även om vissa (läs: Göteborgs Finest) är skeptisk. 
I morgon är en ny dag på Fågeln. Egobird. Fågeln! Nytt namn på arbetsplatsen, ha! Jag trivs fint på jobbet nu. Även om jag blir läskigt sugen på att vara en del av något större. Avundsjukans fula tryne visade sig under helgen - men bara för att göra mig ännu mer motiverad att nå längre. Bli ännu bättre. För jag vet att jag kan. Dessutom vet jag att det finns de som tror på mig.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar: