måndag, januari 14, 2013

dagen.

Jag har gäspat. Stort. Fått fint brev från snäll kund, som visserligen bytte namn på mig. Men det gör inget. Han var snäll ändå. Sedan har jag gäspat lite mer. Och väldigt stort. Försökt se söt ut. Spelat dålig musik på lagret. Fått klagomål för min dåliga musik på lagret. 
Lagat grymt god lax i ugnen. Ätit min grymt goda lax. Spenderat resten av kvällen i soffan. Planerat in en weekendtrip till Göte-la-borg. Bokat in finfika med Kossan och Larven. Cougar och Puffan. Finaste och finaste.

Har även svurit över bilen som hade en argt blinkande röd lampa i instrumentpanelen i morse. Trevlig måndag lixom. Hoppas att påfyllnad av glykol kommer lösa det problemet och ge Blomman ett långt lyckligt liv tillsammans med mig!

Hoppas nu bara att min kontaktannons på 
Blocket resulterar i nytt boende. 
Wish me luck!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: