fredag, januari 25, 2013

aroslund baby, aroslund

Idag är den bättre sortens fredag. Hurra! Den inringade balkongen ska jag dricka mitt morgonkaffe på i sommar. Enorm är den också. Och jag måste köpa utomhusmöbler, det har jag inga. Men hurra, det ser jag fram emot. Blommor ska jag ha på den också. De kanske inte överlever mina allt annat än gröna fingrar, men jag ska försöka i alla fall.  
Och pilen! Ni ser pilen! Den pekar på Rocklundaskogen - ni som känner mig vet min relation till Rocklundaskogen. Nu är den dessutom nästgårds igen, helt perfekt. Helt perfekt. Helt perfekt! 

Och grannar som bor nära, det får jag också. Så avundsjuk som jag varit på KatPat och Cougar, som båda har grannar som bor nära. Nu har jag också en granne jag kan leka fika-fe hos. Att han dessutom är en del av lagens långa arm känns säkert och bra!

Nu väntar jag bara på detaljer om inflyttning. Hurra, vilken bra dag!

Life is good. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Wohoo!