lördag, december 29, 2012

so young and oh so so old.

Mötte upp ett par DJ's, vakter och en somalier (sommelier) på OW's under gårdagskvällen för ett glas eller två. Jamenhejsan, jag kände mig ung. Dessutom höll jag inte på att få beställa när bartendern tog min legitimation. "Du är inte tjugo!". Jomantackarja. Gick under kvällen vidare till AllStar och lika snabbt insåg jag att jag var lika gammal där som jag var ung på OW's. 

Hade ändå en fantastiskt rolig kväll. Hade mer roligt än jag drack mycket. Fick ett par sköna sms av Lögnar'n - som jag snabbt insåg inte var från honom. Lögnar'n är en fantastisk kille - men han frågar sällan i vanliga fall om mina underkläder eller efter previewbilder på mina tuttar. Tack R&S som hade "lånat" hans telefon. Ni gav mig ett gott skratt!

Sista dagen i Skellefteå för dem här gången. Tidigt imorgon hoppar jag in i Blomman igen och vänder om söderut. Tack för den här gången!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Synd magsjukan satte stopp för våra planer att få träffa dej :( Nåväl, blir förhoppningsvis fler tillfällen :) Många kramar svägerskan Linda med familj