onsdag, december 19, 2012

ruterdamerna och julmaten.

Jag var bjuden att tillsammans med butiksbrudarna att äta knutjulbord och dricka öl igår. Fantastiskt trevligt - tack för inbjudan schyggon! God mat, fina utmärkelser, goda skratt, tävling - och alkohol. Efter en cider kände jag mig osäker på handen, efter två var jag onykter. Fint!
Och nej Tobbe, jag tog ingen redig fylla som du rekommenderade. Jag slutade dricka efter två cider, fick skjuts hem och försökte sova. Var lite för upprymd - kanske berodde på att jag och C. vann en musikquiz. Mina närmaste vänner förstår storheten. Jag är helt oengagerad i musik och har alltid varit. Om det - mot förmodan - skulle spelas musik i bilen när jag kör, finns det två val: Spice Girls och Paris Hilton. Då förstår ni. Musik och jag är inte riktigt kompatibla. Men vi vann ändå. Värsta grejen..  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: