söndag, november 25, 2012

woop woop!

367 dagar kvar till min trettioårsdag, det känns fint. Även om jag ännu "bara" är tjugoåtta, så firade vi hela kvällen igår. Hade en helt fantastisk kväll med fantastiska vänner (även om jag saknade några - främst mina vapendragare - ni vet vilka ni är) och drack bål tills den skålen var helt tom. Bjöd på mer snittar än nödvändigt och fick dessutom ett gäng presenter jag är väldigt tacksam över.
Ingen granne har ännu klagat, hoppas jag slipper det också. Hängde upp en lapp tidigare i veckan med förhoppningen att slippa bli vräkt - det trivs jag alldeles för bra att bli! Bästkollegan (och visserkligen även enda kollagan, men det spelar ingen roll - hon hade varit bäst hur som helst) stannade över natten och fick sällskap av rattmuffen Leffe i sängen. Frulle med nybryggt kaffe, färsk ananas och gårdagens något sega ostkrokar bjöds det dessutom på.

Avslutade kvällen med att skaka på de lurviga på BMB och åka hem med en SubWay-smörgås i handen. Tack alla underbaringar som gjorde denna kväll till vad den blev, tack för gratulationer och presenter, tack för att ni finns i mitt liv!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: