tisdag, november 13, 2012

tankar

I mitt huvud går det mesta i väldigt högt tempo. När jag får ett besked så skapar jag ett scenario, och det scenario blir i mitt huvud min verklighet. Men om/när någon då "tar tillbaka" beskedet, bokar om, gör andra planer, så faller mitt korthus. Och då kan min verklighet rämna. Det handlar nog mest om att jag ser så mycket fram emot det som ska hända, att jag blir besviken när det inte sker.
 
Om SAS skulle få för sig att gå i konkurs innan helgen så vet jag inte vad jag tar mig till. På fredag kliver mina underbara föräldrar på ett flygplan som skall ta dem hit till mellansverige över helgen. Fan ta dem (SAS, inte föräldrarna) om de inte kan göra det! Jag längtar så enormt efter dem (föräldrarna, inte SAS) och vill verkligen verkligen verkligen inte att det blir inställt!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Johanna - Life by Me sa...

Och min syster ska komma hem över helgen, så jag tänker samma sak! :(

Anonym sa...

jag vet - om de gar i kk kommer jag mig inte hem i jul... :(
/ Karin