torsdag, november 29, 2012

rock around the clock

Veckorna bara rusar fram. Jag hinner inte med! Hinner knappt tänka, än mindre göra något av det jag vill hinna med. Snart börjar december, och jag tänkte försöka jobba in lite tid - så att jag med gott samvete kan vara lite ledig under julveckan. Italienaren har köpt sin julkalender, mer om den och daglig uppdatering kommer!

Ser förövrigt på Fråga Olle. Om GILF's och åldersskillnad. Spännande och lite (väldigt) läskigt. Är glad att de efter många års uppehåll började sända nya avsnitt av Fråga Olle igen. I samband med det slutade de helt sända gamla repriser och min TV-tid tog slut. Och nej, jag var inte med i form av sexmaniac - bara frågorna på stan. Men det räckte. I flera flera år sändes repriser och jag fick äta upp mina svar titt som tätt.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: