lördag, november 10, 2012

nomnomnom

Igårkväll hade vi middagsgäster. Nordinskan och herr Barklund var på besök och vi serverade en tjälknul (tjälknöl, tjaelaknul) på älg, potatisgratäng och trattkantarellsås. Nykokt chokladsås och gräddglass till efterrätt. En bra kväll med finfint sällskap.
Jag har inte bloggat nästan något i veckan. Jag har väldigt mycket jag behöver ventilera, men då var det där med att vara personlig men inte privat. Den hårfina gränsen mellan att berätta precis lagom och alldeles för mycket.
 
Klart jag kan skriva om lättsamma vardagsämnen och lull-lullet därikring. Just nu händer dock inte så mycket underhållande och roliga saker i min vardag. Goda middagar ibland, jodå. Men mest är det just väldigt mycket ensamtid. Och den är varken spännande, rolig eller underhållande.
 Rosor från Blomgaraget.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: