söndag, november 04, 2012

mega boring.

Helgen kom, den sågs, den... tog slut. Segrar gör ny arbetsvecka, i morgon är det dags igen. Har börjat få någon typ av söndagsångest igen, har jag inte haft på över ett år. Det är nog ytterst tillfälligt, kan ha att göra med att jag måste städa lägenheten och inte har någon matlåda för morgondagen. Fördelen med en ny arbetsvecka är att de brukar så fasligt snabbt, och sedan är det helg igen. Och om två arbetsveckor kommer mina finfina föräldrar hit, så tiden får gärna gå hur snabbt som helst. Jag längtar efter dem!

I övrigt rullar allt på. Jobbar, äter, sover. Jobbar, äter, sover. Jobbar, äter.. ni fattar. Har visserligen tagit upp handarbetet igen, det mår jag bra av. En virkad halsduk står på agendan, och jag har pysslat med den både igår och en stund idag. Bild kommer senare, finns annars på Instagram för de nyfikna, @viktoriacederberg. 

Just det ja. Ta tag i det tråkiga. Tvätten. Kläderna. Dammsugaren. Badrummet. Never ending story. 

Inga kommentarer: