söndag, oktober 28, 2012

you know what really grinds my gear?

Alla gnäll-inlägg på Facebook. Klädjättar säljer fel kläder. Eller i fel storlekar. För stora. För små. Fel fel fel. Transsportföretag lyckas inte transportera alla tvåochenhalvmiljon svenskar som varje år åker tåg i tid. Jobbigt med förseningar, fifteen minutes of misery. Bu-fucking-hu. Och när jag ändå är inne på vad jag irriterar mig på på Facebook - alla dessa bilder! "Like of you love your mother" "Like if you're not a racist, scroll down if you want to die!". Jomensåatte, min mamma vet att jag älskar henne. Trots att jag inte gillar en bild på en gammal dam. Och jag kommer s ä k e r t att dö bara för att jag inte gillar din bild. Rasist blir jag också på köpet! Och den enorma mängden sponsrade inlägg. Facebook är värre än de femtonåriga storbloggarna, vartannat inlägg är sponsrat. Yadayadayada.
 
Ja, jag fattar att andra störs av mina bilder på hunden, katten och mitt tjatande om italienaren. Unfriend me then. Det är okej. Jag överlever. Jag är ju ändå tydligen bara en mammahatande rasist som vill dö - om vi ska tro Facebook.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Haha, precis så är det! Couldn't agree more. Men ändå sitter jag där, flera gånger per dag och kollar efter nya statusuppdateringar :-)