onsdag, oktober 10, 2012

onsdag


Dagen har varit rätt bra. Ändå. Många svordomar visserligen, men det är heller inget ovanligt. Några skattanfall har den också bjudit på. Framför allt då stora stygga fd. elitfotbollsspelaren pratar om webbshopar och damkläder, går upp i falsett och utropar "coolt!". Låter inte sådär superkul om man inte var där, det fattar jag. Men när han hör sig själv prata som en fjortonårig bloggbrud lägger han till ett "det där lät inte så manligt va?" och går därifrån. Jag och bästa kollegan skrattade i minst tio minuter efter att han gått därifrån. 

Sådana stunder som gör arbetsdagen lite bättre. Att vi dessutom startade upp expressomaskinen i cafét gjorde allt ännu lite bättre. Ljudet från kvarnen och känslan att ännu en gång stå där och skumma mjölken medan espresson sakta rinner ner. Visserligen blev min mjölk inte lika fin som för fem år sedan. Men ändå. 

Att kvällen dessutom bestod av middag och soffhäng med Mr Beach. Bjöd på min nya favorit, köttfärs- och chèvrelasagne tillsammans med en fräsch sallad. Skickade med resterna i en matlåda till middagssällskapet - så många matlådor han skickat med mig hem så var jag skyldig honom det! Dessutom är jag lite av en feeder, dock inte av anledningen att jag vill göra mina vänner ohälsosamt överviktiga - bara se till att de alltid är mätta och belåtna! 


__________________________________________

Viktoria


Inga kommentarer: