torsdag, oktober 11, 2012

när man känner sig som moa.

Idag känner jag mig som Moa. Lite sådär härligt jag-vet-inte-någonting. Främst när jag hörde talas om årets Nobelpristagare i litteratur. You said who? Nåväl, han ska tydligen med en hallucinatorisk skärpa förena saga, historia och samtid. Om man ska tro Svenska Akademin i alla fall.
Gillar ändå mer umeåbon. (En gris, en ko, en umebo!) "Inte ett jota". Ha! Ungefär så mycket som man förväntar sig av en umeåbo. Hur som helst, jag är helt tom i huvudet. Eller, det är fullt av massa saker som snurrar runt, runt, runt. Men sådant som bör finnas där har flytt sin väg. Tänkte mildra problemen med tre T. Teckat, te och trevligt sällskap. Ska bara skynda förbi Netto och köpa mjölk och nått gott att bjuda på!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: