lördag, oktober 27, 2012

några år och ett.

Min finfina cougerkossa Mari fyllde år förra veckan. Hon fyllde typ ungefär nästan 32. Plus ett par år till. Men inte alls många! Ung och fräsch, det är vad hon är. Däremot hatar hon att vara med på bild. Jag fick tre försök där hon faktiskt tittade in i kameran på alla, vilket jag tror är fler än jag har fått på de dryga två år jag känt henne.
 
Dessutom hade hon bakat. Mer än vad 5,5 gäster kan äta. Halvan är en junior, hon åt mest bara glasyern på fikat. En tårta. En chokladcheesecake. Två sorters cupcakes. Fyra sorters kakor. Smakade hälften av det, sedan kunde inte ens jag äta mer fika - trots att jag är en sugar-junkie. Borde kanske ha bett om en doogiebag, tagit med lite hem.

Och ja, de där cupcakesen var to die for. Knullade i munnen, som jag brukar säga. Inser att jag måste utveckla mina cupcake-kunskaper. Undra om mina kollegor går med på att agera försökskaniner..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: