fredag, oktober 12, 2012

italienare och gullefjun.

Ursäkta mina hiskliga kollage, men jag hittade en app jag gillade. Eller, som jag tyckte var lättsam att leka med i iPaddan. So here we are. Älskar höstbilder, hoppas på en hobbyfotograf photoshoot imorgon med en vacker blondin i härlig höstmiljö. Har försökt spana på olika platser här kring där jag bor, men vet inte om jag hellre vill åka iväg. Är sugen på lite skog. En mur. Väldigt mycket löv.
Får se i morgon vad det blir. Nu ska jag däremot kissa hunden en sista gång och krypa ner under täcket. Näst sista natten i ensamhet, innan Italienaren kommer hem igen. Han sköt en älg i början av veckan och jag är nog minst lika stolt som han! Men hur stolt jag än är, så längtar jag efter att ha honom hemma igen. Sängen är kall och jag gillar inte att vara ensam.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: