onsdag, oktober 31, 2012

inte det heller.

Tänkte först skriva ett surt, upprört - nästan lite förbannat - inlägg. Ändrade mig, bestämde mig för att vara fyndig istället. Kom sedan på att det bästa vore att berätta en skön anekdot - men insåg att jag inte hade någon på lager. Ville spy lite mer galla över allt som har med tull, moms och Posten att göra, insåg att det har jag redan gjort. Många gånger. Ville skriva om Rosa Bandet Galan, men har inte sett den. Skyller på att tv'n var ockuperad, men egentligen beror det på att jag inte pallar att gråta. Tänkte passa på att ge en känga till killar och deras tv-spel - därav ockupationen av tv'n - men har förstått att det inte gör någon skillnad. Fick ett infall om att skriva om den fotovägg jag håller på med, men är för lat för att ta fram kameran och fotografera. Hur kul är en fotovägg att läsa om, egentligen?

Istället blev det ett blogginlägg om vad jag inte har orkar skriva om. Ska det vara så mycket bättre?


Inga kommentarer: