söndag, oktober 14, 2012

helgen.

Kort och gott:

Gårdagens (för mig nyktra) födelsedagsparty bjöd på trevligt sällskap, årets sockerchock och en liten hund som sharted på Kelas vita blus - googla om ni inte vet innebörden. 

Italienaren har kommit hem och älgköttet paketerats. Han pratar som en skogshuggar-dalmas och verkar redan längta tillbaka till obygden. 

Vardagsrummet har fått både gardiner och blommor - vilket otroligt nog genast uppmärksammades av italienaren. Även de nya kuddarna på balkongen kommenterades. Kära mor gav mig dessutom vuxenpoäng, men påstod att det var fler vuxenpoäng i att få blommorna att överleva, någon som absolut inte är min starka sida. 

Söndagsmiddagen hos svärföräldrarna var lika underbar som alltid. Panerad älg, vitlökspotatis och kantarellsås stod på menyn. Och rödvin. Matlådan för morgondagen känns som en hit, synd att lunchvin inte fungerar på jobbet. 

Ikväll ska jag ä n t l i g e n få kura ihop mig intill sambon igen, efter att krampaktigt ha kramat hunden i åtta nätter. Som jag har längtat!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: