måndag, oktober 22, 2012

grattis till mig i förskott!

Jag fyller år om lite drygt en månad. Väldigt nära trettio, vilket italienaren är snabb på att påpeka. Helst varje dag.. Hur som helst - i tidig födelsedagspresent hade jag av kära mor och far önskat mig ett par nya gummistövlar. Tack älskade ni!
Ett par Hunter Original Tall Adjustable Black Wellingtons är nu på väg hem till mig. Hoppas jag i alla fall. Har beställt dem från Country Attire och fick med ett par fuchsiafärgade fleecesockar också! Har någon någon erfarenhet om hur lång leveranstid det är därifrån? Det envisas uppenbarligen med att regna mest hela tiden - jag behöver dem! 
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Nimzo sa...

Jag har också beställt ett par Hunter adjustable från Countryattire och det gick på mindre än en vecka! Jättesköna stövlar och snygga är de!

Johanna sa...

Åh! Inte alls avundsjuk... :-)