fredag, oktober 19, 2012

fredagsdöd.

Jag har haft de senaste fyra månadernas mest utmattande arbetsvecka. Mentalt. På en vecka har Posten bråkat katastrofalt, pallar med paket brunnit upp, försvunnit och otroligt mycket andra saker har kommit upp till ytan. Sådant som kan bli bra hur bra som - men som är omtumlande och både kräver mycket av mig, av oss. Det blir en spännande och utmanande vinter! 
 
En familjesushi från Sushi Yama och rödvin fick agera middag. Älskar Sushi Yama, helt klart Västerås bästa sushiställe (på Erikslunds Shoppingcenter, fyi). Och familjeportionerna är to dir for, med en för oss perfekt blandning av mina och Italienarens favoriter. Smårätterna som medföljer ger fint mervärde. Italienaren älskade de små bläckfiskarna - jag tyckte dock de var mest läskiga!

Italienaren och Kicki spelar FIFA '13 ikväll, jag sitter bredvid med rödvinsglaset och försöker hålla ögonen öppna. Jag tror att jag checkar ut snart, trots att klockan inte ens slagit nio ännu. Jag orkar inte. Jag vill inte. Kan knappt prata, utan sluddrar bara. Måste skriva om meningar när de är osammanhängande, orden för att de är felstavade. Försöker bygga upp en krönika i huvudet dessutom, ska skriva nästa för Style Magazine imorgon. Det går, helt ärligt, sådär. I huvudet är det mest bara tomt. Mer tomt än vanligt det vill säga.  
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: