tisdag, oktober 23, 2012

bajs.

Helt plötsligt är det synd om mig. Haft magont och illamående i dagarna två, känt omåttlig trötthet och noll tålamod. Skyller stenhårt på magkatarr, mental stress och allmän surkärringattityd. Mycket kan även bero på en infektion i kroppen. Märker att jag fått två fula sår på armen som lyser av ilskaste rött och vägrar läka. Inte första gången det händer.

Det enda jag vill är sova. När väckarklockan ringer vill jag somna om - men det är verkligen inte min stil. Det känns, av erfarenhet, alltid bättre om man kliver upp och tar en promenad. Frisk luft is the shit! Tänk bara om jag kunde känna detsamma när jag kommer hem på kvällen. Det absolut sista jag vill är att lämna soffan och lägenhetens varma vrå. Oftast gör jag det ändå, har en fyrfoting som är både kiss- och bajsnödig vid den tiden. Idag tog italienaren hand om det istället, själv lagade jag mat.

Klockan har passerat nio. Nu säger jag godnatt för idag och checkar ut.
Imorgon är en bättre dag, det har jag bestämt!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: