fredag, oktober 12, 2012

allvarligt? ALLVARLIGT?

För några veckor sedan öppnade vi upp Rutstore.no, efter i sommar startat upp både Rutstore.fi och Rutstore.dk. Heja heja i hela Skandinavien, helt enkelt! Norge är ganska speciellt, då de envisas med att inte vara med i EU. Tull, moms, deklarationer, EDI-filer, exportlistor, exportfakturor, norskt aktiebolag, Tollpost och tusen andra saker. Summan av det hela: det är rätt besvärligt och har tagit oss tid att komma i underfund med.
 
Men i veckan har vi känt oss.. bra! Som om vi har koll, stenkoll och ytterligare lite koll på vad vi gör. Allt har blivit rätt och vi har fått kläm på rutiner. Och så kommer.. det här:
Självklart var det bland annat vår pall som stod på den lastbilen som krockade med en annan, läckte ut diesel och började brinna. Vad annars? Som om någon jävlas med oss, då vi äntligen känner oss säkra på hela den där Norge-grejen så brinner våra paket upp! Bästa kollegan såg mest gråtfärdig ut när vi fick beskedet, jag skrattade bara - snacka om bisarrt, helt i stil med hunden-åt-upp-min-läxa. Tur att vi är ett sjuhelvetesjäklabra team, två problemlösare som fixar allt! I allra bästa fuck-Jante-stilen, så tycker jag att våra chefer ska vara glada att de har så kompetenta anställda, ha!
 
Ikväll kommer jag däremot att behöva ett eller flera glas vin för att varva ner, bara för att sedan somna på soffan...
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Louise sa...

Go Vickan! =)