fredag, september 14, 2012

viktoria och fotointresset

Jag har älskat att fotografera i många år. Jag vet inte hur många rullar jag framkallat genom åren, förväntan att öppna kuvertet, se om de blev bra. Säkert hundratals!
 
Och så kom nymodigheterna. Pappa köpte en Sony Mavica digitalkamera under hösten -99, mitt första år på gymnastiet. 15700 kronor plus moms fick han punga upp med. Helt sjukt! Det värsta var nog att den  inte hade minneskort - utan sparandet skedde på disketter! Fotades det med högsta upplösningen rymdes det fyra bilder på en diskett, 16 bilder med lägsta upplösning. Och alla dessa disketter fyllda med bilder, synd att de inte finns kvar.
 
Köpte min första egna digitalkamera under mellandagsrean 2005. En Panasonic Lumix som överlevde flera år. Han uppgraderades till en nyare modell, och fick följa med överallt. Tiotusentals bilder tog jag, och alla bilder sedan dess ligger kvar på min externa hårddisk. Sedan flyttade min första systemkamera in för drygt tre år sedan. Och minst lika många fler bilder har landat i min dator sedan dess..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: