söndag, september 09, 2012

sundays, oh sundays.

Bestämde mig redan i morse att jag skulle ge mig ut i skogen idag. Tog hunden i kopplet, gummistövlarna på fötterna och svampväskan över axeln och gav mig ut. Kom som vanligt hem med en blandad kompott av de tre (!) svampar jag faktiskt känner igen och vet är ätliga.
 
Söndagen bjöd såklart på söndagsmiddag. Troligtvis höstens sista grill - salsiccia, älg, kyckling och entrecôte. Rött vin och familjemys.
Insåg precis att jag redan på tisdag har deadline på nästa krönika till Style Magazine. Tema, höst. Måste sätta igång processen i huvudet, så när jag kommer hem från jobbet imorgon kan jag skriva den. Det är lite så jag jobbar. Processen startar, ord bildar meningar - i huvudet. Uppbyggnad, innehåll, tankegångar. Allt börjar i huvudet, när jag väl sätter mig vid datorn hamnar allt på print inom en timme. Lite slipningar är det alltid kvar, men det mesta är klart redan innan jag börjar skriva. Rätt skönt faktiskt!
Imorgon börjar en ny arbetsvecka. En sådan utan min fantastiska kollega J. Hon är saknad redan innan hon är borta. Vadå semester? Vaffördådå? Kommer bli en tråkig vecka utan henne - om jag ens hinner känna efter då det kommer bli mycket att göra istället!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: