tisdag, september 04, 2012

skogshäng.

Gårdagen var lång. Väckarklockan ringde redan klockan 05.30. Inventerade en av butikerna mellan 07 och 11, åkte till Rutstore och jobbade på till klockan fem. Italienaren stod vid spisen när jag kom hem, kärlek kärlek. Åt middag och åkte tillsammans med fina fyrfotingen ut till svampskogen.

Kom hem med halva påsen full med trattkantareller och andra halvan med blek taggsvamp. Bjöd in mig själv till svärmors altan för espresso och svamprensning - föredrar att rensa svamp utomhus då det gärna följer med både det ena och det andra djuret. Jag har två husdjur, det räcker. Sniglar och spindlar gör sig icke besväret.
 
Synd bara att jag inte gillar svamp. Hade garanterat varit ännu roligare om jag tyckt det varit gott att äta också!
 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: