torsdag, september 20, 2012

poor blog.

Det är lite fattigt här just nu. Kameran har inte följt med någonstans på senaste och tiden för datorn är minimal. Jag har hundratals bilder jag borde redigera, men ack - tiden räcker inte till. Heller inte orken.
 
På ett sätt händer det dessutom absolut ingenting för tillfället. Jobba, sova, äta, promenera, städa, laga mat, tvätta. Ungefär. Samtidigt som det händer massor i mitt liv, men det får hända utan er vetskap så länge. Fördelen med att blogga, jag får skriva vad jag vill - när jag vill - och hur jag vill!
 
Hade hoppats på att få hångla med italienaren ikväll, i periodpauserna av hans älskade Leksands hockeymatch. Istället åkte han på fotbollsmatch i Skultuna och jag blev kvar själv med fyrfotingarna. Romantisk middag all by myself, med tända ljus. Fint!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: