tisdag, september 18, 2012

ner och upp upp upp.

Började gårdagen med att hoppa och studsa över bästa kollegans återkomst efter en semestervecka. Fällde en liten glädjetår över att cheferna fick en liten pojke under morgonen. Sedan svor jag. Svor över tullpapper, att jag inte förstår danska, att skrivaren bråkar, att jag inte hade något mellanmål med mig. Svor över musiken, lagerstatusar och mail. Reklamationer och byten. Svor över sockersug och Cola Light-behov. Svor över allt jag kunde svära över.

Idag har jag knappt svurit en enda gång. Snarare haft en riktigt bra arbetsdag med både bästa kollegan och snygga modellen som efter dagens fotosession hjälpte till på lagret. Smaskade en god lunchlåda men glömde att äta eftermiddagsmorötterna. Beställde en snygg väska från Cheap Monday och haft en allmänt spännande dag. 

Middagsgäst och ett långt varmt bad tillsammans med Mari Jungstedt och ett glas rött. Från en sådan där vem-fan-uppfann-måndagar till en-tokfin-tisdag! 

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: