söndag, september 16, 2012

när katterna är borta.

Italienaren och svärfar åkte till De Djupa Dalaskogarna i fredags eftermiddag, vilket har gett mig all tid i världen att bara mysa med pälsklingarna och pyssla om mig själv - något jag var less på redan innan klockan slog nio i fredagskväll.
I förmiddags (lördag förmiddag, red. anm.) åkte jag och svärmor ut i svampskogen och testade lyckan. Ett par timmar i fantastiskt fint väder gav visserligen mer njutning för själen än för svampälskaren, då vi aldrig hittade det där perfekta stället. Men vad gör det om hundra år...? 
 
Eftermiddagen spenderades i solen på altanen och kvällen med rödvin och take-away från Spicy Hot. En alldeles förträfflig dag med svärmor! Imorgon byter jag troligtvis svampplockarsällskapet från svärmor till svägerska, och testar nästa skog. Men först - sömn!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: