tisdag, september 11, 2012

lunchblogg.

Tji gick jag för att jag kaxade om att det brukar vara lätt för mig att skriva. Satt igår med årets värsta skrivkramp och muttrade framför datorn. Efter två timmar var texten ännu inte klar och mitt humör blev inte bättre. Tur att jag har en fin sambo som inte gnäller när jag inte lagat mat eller diskat - utan ställer sig sjungande i köket och tar hand om det, trots att klockan närmade sig nio på kvällen. 

Texten blev i alla fall klar, men ska få en liten finslipning efter jobbet idag - var alldeles för blind på den när jag stängde ihop datorn igår. 

Är ensam på jobbet i dag. Finaste kollegan har semester i veckan och cheferna är på inköp. Det kom två burar fulla med varor och retur på förmiddagen och kunderna beställer hela tiden. Men jag har lovat mig själv att inte stressa upp mig. Jag hinner det jag hinner - och jag ska i n t e hoppa över mina raster. Har en tendens att göra det när det blir mycket att göra, men jag gör bara mig själv en björntjänst. 

Men lite kortare rast, jo det blir det minsann. Högen med ordrar ropar mitt namn - jag ska poppa Michael Jackson och packa dem nu!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: