söndag, september 02, 2012

jag döper dem till sebastian, allihopa.

Vi var bjudna på kräftskiva igår. Som jag deklarerade redan förra helgen är inte kräftorna min grej, men jag gillar sällskapandet och tillbehören. Satsade på nykterhet och bilkörning, orkade inte med kräkkalas även denna helg. Men i trevligt sällskap behövs ingen alkohol för att ha kul!
Idag är jag ändå lika trött. Men det beror snarare på att jag vaknade tidigt i morse, insåg att fyrfotingen mådde dåligt och tog en promenad redan innan halv nio - än att jag var stökig igår. Visserligen blev det sent, somnade framåt tre med magknip (hej vita bröd, paj och dessert) och vaknade med i alla fall lite mindre magknip. Så den tidiga promenaden var nog lika bra för mig som för hunden.
 
Ville träna idag. Skulle behöva maxa i gymmet, tömma huvud och trötta ut mig maximalt. Men de har bytt låssystem och jag har glömt att kvittera ut nya låsmanicken. Dumt. Imorgon, då får jag hämta en ny nyckel och tuta och köra!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: