tisdag, september 11, 2012

instagrammania

Jag är en sucker för instagram. Fantastiskt roligt. Men vilka "måste" jag följa, vilka tar de snyggaste bilderna, har de schysstaste vinklarna och bjuder på sig själv på en lagom nivå? Själv är jag mest egocentrisk och tar bilder på mig själv. Mig själv, hunden, katten och sambon. Tillsammans med mat och mode.
Det är visserligen ungefär så mitt liv ser ut. Och jag gillar't. De är lite knäppa, de där tre männen jag bor med, men fasligt söta. Just nu är hunden instängd i buren då han och katten lekte lite väl hårdhänt/högljutt för att den fotbollsälskade italienaren ska vara helt nöjd mitt under en VM-kvalmatch.

Då sätter sig katten uppe på buren och sticker ner
tassen för att leka med Gandhis öron..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: