onsdag, september 19, 2012

damn you murphey.

 
Dagens Murphey var när jag, mitt uppe i ett samtal där jag försöker vara allvarlig, spräcker mina byxor. Ritchratchfilibombombom, tack och adjö. Precis där som mina lår envisas med att gnuggas mot varandra. Jag tror de ska få bli ett par shorts istället, för så här kan jag inte se ut.
Totalt random bild från min egen bildbank.

Två problem: Ett. Hur fortsätter man sitt allvarliga samtal när byxorna spricker? Två. Vad ska jag nu använda för byxor? Jag har älskat mina svarta byxor sedan första dagen och använt dem oförskämt ofta. Konstaterade visserligen häromdagen att de började bli väldigt urtvättade och att de faktiskt är för stora i midjan. Men jag tänkte inte ge upp dem så här plötsligt - och absolut inte några dagar innan löning, när kontot ekar tomt!
 
Tur att det hände hemma i alla fall. I mitt eget vardagsrum, inte bland människor som faktiskt bryr sig om insynens vara eller icke vara..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: