onsdag, augusti 01, 2012

when life goes on

Jag är otroligt glad för alla glada tillrop från gårdagens före- och efterbilder. Och alla ni som säger att jag inspirerar er - jag är säker på att ni kan också, bara ni vill! Har jag klarat det, så klarar ni det. En lagom portion tjurskalle bara, och även ni kan nå resultat! Är det någon som undrar över något, hur jag har ätit, tränat eller tänkt, skicka ett mail så svarar jag gärna. Är absolut ingen expert, allt är av egna erfarenheter!
Igår firade vi ett år som tvåjävlar, parfolksmongon, turturduvor. Lambrusco, god mat på Texas Long Horn, rödvin och biobesök med smågodis. Har ni inte sett Batman - se den! Dock kanske inte 21.45-föreställningen på en vardag, den är nästan tre (!) timmar lång och jag var mer död än levande när vi väl klev över tröskeln hemma.

Kom hem med halva godispåsen kvar dessutom. Skyndade att lägga ner den i italienarens packning, han åkte till morbror med fru på Ingarö idag - lika bra att jag inte har något godis hemma! Jag fortsätter äta och träna Fitnessfighten-style, även om jag inte kommer vara lika strikt. Hade fortfarande ont i knäna idag, så jag satsade på att plåga core, armar och axlar lite till i gymmet i eftermiddag.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: