lördag, augusti 25, 2012

whats wrong with me?

Någonting har hänt. Min kropp har sagt ifrån. Ett ålderstecken? Säkert. Men jag kan inte längre dricka alkohol. Över. Huvud. Taget. Ingen av hittils testade tekniker har fungerat. Ikväll satsade jag på att attackdricka, kanske hinna bli onykter och då glömma bort att jag blir illamående av alkoholen. Men nej.  
 
What comes down, must come up. Jag drack välkomstdrickan och till middagen kring fyra små plastglas med vin, undvek spriten/snapsen/den lille. Kring elva insåg jag att attackplanen inte fungerade. Kände mig visserligen något onykter, men också det sedvanliga illamåendet. Vid midnatt tog jag en promenad hem. Endast väl upplysta gångvägar, 38 minuter från svärföräldrarna och hem. Stannade bara tre gånger på vägen för att.. errm.. ehh.. träna kräkreflexerna.
 
Överväger på fullaste allvar att sluta dricka alkohol. Även i dessa sociala sammanhang. Jag blir ändå bara illamående och spyr. Hur kul är det lixom?
________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: