torsdag, augusti 09, 2012

smärta smärta smärta.

Vaknade i morse, trött som alltid. Kravlade in i duschen, kom ut därifrån ännu tröttare - vilket är en standardgrej om jag duschar på morgonen. Det är något med det varma vattnet, lugnet och enda ljudet är vattnet som träffar badkaret.

Hursomhelst. Jag var trött när jag klev ur duschen. Klampade fram till spegeln, insåg att jag hade sminkrester kvar runt ögonen. Öppnade badrumsskåpet, tog en bomullstudd, fuktade den och tog flaskan med duscholja och tryckte ut lite på tussen.

Trodde jag. Men när jag gnuggade ögat med bomullstussen insåg jag att det inte alls var duscholja. Nej. Nagellacksborttagningsmedel. Brandfarligt, undvik kontakt med ögonen, kontakta läkare och så vidare. Aj. Aj. AJ. AJAJAJAJAJ!

Ni som någongång funderat på om nagellackborttagningsmedel även tar bort smink så kan jag berätta att ja, det gör det. Ögat blir också knallrött och svider i några timmar. Dessutom gör det fan skitont. Bara så ni vet.
 __________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: