fredag, augusti 17, 2012

pjucko.

Snacka om att kasta sten i glashus. Men jag hatar att shoppa på internet och ja, det är precis webbhandel jag jobbar med. Oh well. Bara det att jag gillar att prova grejerna innan jag köper. Vi beställde lite saker från H&M för ett par veckor sedan. Skorna mina var för stora, likaså italienarens t-shirt. De fick åka tillbaka för att bytas ut mot mindre storlekar.

Idag kom de igen. I mindre storlekar. Men de trettionior som var för stora även med sockar/strumpor (norrlänska och mellansvenska med samma innebörd) måste ha varit närmare tre storlekar större än de trettioåttorna som kom idag. De var för små. Barfota.

Det kommer vara smärtsamt att gå ut dem. För de åker fan inte tillbaka ännu en gång! Allt funkar med lite våld och ett gäng skavsårsplåster, då jag är övertygad om att vi - när vi väl är överrens - kommer leva ett lyckligt liv tillsammans.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: