onsdag, augusti 29, 2012

nyheter (alternativ rubrik: en massa text och inga bilder)

Jag har hämtat ut en ny mobiltelefon idag. En tjusig rackare, en iPhone 4S i vitaste vitt. Visserligen iklädd ett av italienaren nötta gamla skal, men jag har beställt ett nytt. Hoppas det blir fint bara, jag har designat det själv. En snygg telefon behöver snygga kläder, jajamensan.
 
Dessutom har jag nytt abonnemang. Det ger mig fria sms och 200 samtal av valfri längd till valfri (svensk) operatör. Perfekt för mig som ständigt saknar mina hjärtan i Norrland. Så när jag ringer i fortsättningen, lägg upp tassarna på bordet, sätt er bekämt i soffan och känn er hemmanstadda - samtalen kan bli exakt Hur. Långa. Som. Helst.
 
Har även köpt två böcker som jag väntar hem snart. Båda skrivna av Fredrik Backman, min stora idol och bloggare. Jag skulle lätt gifta mig - med hans fru, om hon inte vore straight och redan gift. Underbara kvinna! Och ja, han den där författaren och bloggaren verkar rätt skön han också. Men inte i närheten av hans fru.
 
Böckerna dyker förhoppingsvis upp nu i slutet av veckan. Återkommer med mer om dem. Har även köpt en vinterjacka idag. Kändes malplacerat, då jag lämnade jobbet med jackan under armen en härlig sensommareftermiddag. Men av erfarenhet vet jag att det kommer att bli kallt även den här vintern. Och då är jag redo!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: