torsdag, augusti 02, 2012

längtan

I slutet av nästa månad åker jag upp till Skellefteå. Jag längtar så att det nästan gör ont. Min finfinfina vän Cams gifter sig med sin ungdomskärlek Rickard och jag tänker inte missa det för allt i världen. Planen är att åka upp direkt efter jobbet på onsdagen, och ner igen under söndagen. Italienaren hoppas på fågeljakt, själv är jag nöjd bara jag fåt träffa de som jag älskar.

Det är det värsta med att bo här. Det är för långt till min familj och de jag håller kära. Så hallå där uppe, man får hälsa på mig också! Vi har en trerummare, så vi det finns ett rum att bo i. Plus att föreningen har ett gäng övernattningslägenheter som man får använda för en billig peng.

Så.. välkommen!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Det ska jag iaf nappa på :-)