fredag, augusti 31, 2012

idag skiter vi i Jante.

Senaste numret av Style Magazine kom ut häromdagen - den går att läsa på webben också för er som inte bor i Västerås - och jag hade en sida även i detta nummer. Jag är inte helt nöjd, men det är jag aldrig med det jag skriver. Men jag är ändå stolt. Stolt som en jävla tupp!
När jag gick till frisören igår satt en snubbe och läste Style på en bänk utanför salongen. Mer exakt, han läste min krönika. Det är sådana gånger jag både blir stolt över mig själv, som skriver texter som andra vill läsa. Samtidigt som jag blir lite stressad, undra om han gillade den? Hade jag inte varit så blödig haft en tendens att gråta så fort jag får kritik hade jag frågat vad han tyckte.
Men jag vågade inte. Både för att han säkert skulle tycka att jag fattade ett par hästar i mitt stall, samt för det där med att jag som sagt gråter när jag kritiseras för hårt.

Jag tycker om att se mina texter i tryck.
Det är faktiskt rikigt coolt.
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Störtsbror sa...

Trevligt med text i tryck men du låter lite bitter,kom hem till norrland dr du kan vara dig själv en stund :)

Anonym sa...

Snygg brud i snygg tidning!