söndag, augusti 26, 2012

förändring.

Mitt hår var under våren, för att låta som en fjortis: helt sjukt långt - och nästan svart till färgen. Först klippte jag av det. Sedan klippte jag det igen. Efter det blev jag blev lite ljusare, lite ljusare och så ännu lite ljusare.  
 
I veckan ska jag ge mig i kast med färgen ytterligare en gång. Fixa utväxt och förhoppningsvis bli ytterligare lite ljusare. Men jag vill även klippa mig. Även om min egna tilltro är stor, så kan jag inte klippa mig själv. Det kommer inte bli bra, hur mycket jag än försöker. Tyvärr. Vilket innebär att jag kommer behöva uppsöka en frisör, vilket absolut inte ligger i min budget denna månad. Och säkert heller inte nästa månad, eller månaden därpå heller för den delen.
 
Jag ser det framför mig, min nya frisyr. Jag kommer bli skitsnygg. Nu gäller det bara att lyckas finansiera frisörbesöket också. Kanske kan börja syssla med hushållsnära tjänster, alternativt sälja mig kropp till högstbjudande?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: