måndag, augusti 20, 2012

den mentala stressen

Tänk att vara katt. När man själv har huvudet fullt, humöret svänger och magkatarren bara blir värre - ligger Leffe på sängen, njuter av livet och ser ut att ha det ungefär hur bra som helst. Livet som katt verkar inte allt för jobbigt.

Kanske är hunden en plåga ibland. Men han är också lätt att undvika. En stol, en byrå, ett bord. Jag vet inte hur jag ska komma ifrån min mentala stress. Att sitta på en stol, byrå eller ett bord hjälper inte. Försöker med sömn, men kan inte somna. Försöker att inte ha så många måsten, slappna av. Men inte heller det fungerar.

Jag vet att det går över. Det gör der alltid.
Men just nu skulle jag älska att vara katt.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Åh älskade vän! Jag lider med dig! Jag brukar hitta en fantasi, en enkel okomplicerad, typ vinna 98 miljoner och sen bara hålla tankarna där. direkt du glider iväg då fantasiköper du ett par snordyra skor så är du tillbaka i fantasin. Det här funkar ibland och ibland inte. Annars rekomenderar jag talböcker, p3 dokumentärer eller spela skitspel på mobilen. Då blir iaf ögonen trötta.
Det ger sig så småningom hjärtat!
Nåt som även funkar är andning.....andas långa djupa andetag, in genom näsan och ut genom mun. Det lugnar lite tankar och kroppen varvar ner.

Love you darling!