söndag, augusti 12, 2012

bildkavalkad, bocciaturnering

För de som aldrig varit inblandad i en italienskdalmasisk bocciaturnering vet inte vad det innebär. Hur många historier jag än hade hört, så gick det inte förstå. Allvaret. Det blodiga allvaret. Och framför allt, prestigen. Jag är som bekant rookie, det här var mitt första år - jag var nöjd med att lottas tillsammans med svägerskan och vår andraplacering i gruppen och kvartsfinalspel kändes bra för mig. Helt prestigelöst!

Italienaren lottades tillsammans med sin systers sambo, vilket radarpar. Insåg dessutom att jag hade massor med bilder på honom, skönt fotogenique är han. Ibland.
De vann turneringen, mötte svärmodern min och polacken i finalen och vann efter ett fantastiskt fint spel. Jag är stolt över min andra hälft, han gjorde ett riktigt bra jobb! Grattis baby! Sen vet jag inte riktigt var den "fantastiska" vandringspokalen ska passa in här hemma...

I övrigt har jag tagit nästan 130 bilder på samma söta lilla två-åriga pojk, även om alla var långt ifrån bra. Svärfar stod för helgen bästa/värsta utefitta. Trots att jag tog kring 350 bilder under helgen har vissa inte fastnat på någon av dem. Bag-in-box vinet har flödat. För vissa mer än andra - jag tillhör de andra. Hunden har fått ett gäng nya kompisar. Och vi andra hundratals och åter hundratals nya myggbett. Jag har sovit mer än de flesta, men det behövdes då jag inte riktigt är mitt vanliga jag. Lite i ofas sådär.

Men nu längtar jag efter vår säng. Vår sköna säng, vårt myggfria sovrum. Sons of Anarchy på TV'n innan vi somnar. Men först måste italienaren komma hem från fotbollsmatch.

Tack för i helgen. Även om jag inte var riktigt så social som jag brukar.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: